Deși fiecare administrație își drămuiește în aceste vremuri cu zgârcenie fiecare cheltuială, toată lumea a fost de acord că organizarea sărbătorilor câmpenești merită efortul financiar.
La Iratoșu, actuala administrație a hotărât ca ediția a șaptea a sărbătorii „Zilele comunei Iratoșu“ să se țină, ba, chiar să dureze trei zile: 5-6-7 iulie. Ea va începe vineri seara, când Caravana Folclorică va defila pe străzile Iratoșului, defilare ce va fi urmată de o discotecă.
Acțiunile de sâmbătă vor debuta dimineața, cu un meci de fotbal old boys, cu o echipă din Dombegyhaz – Ungaria. După-masa, de la ora 15,30 va fi primirea grupurilor folclorice și parada folclorică.
Festivitatea de deschidere – de la 16,30 – ținută la Căminul Cultural va fi urmată de un mega-spectacol artistic, cu muzică populară și ușoară, încheiat cu un foc de artificii spre miezul nopții. De atunci încolo se va derula al doilea bal.
Duminica va debuta cu două slujbe religioase, ținute la Biserica Ortodoxă și la Biserica Romano-Catolică iar după masa – de la 17 – va avea loc întâlnirea cetățenilor comunei cu cea mai mare… experiență de viață, realizată sub genericul „Întâlnirea pensionarilor“.

Recomandările redacției