furturiPoliţiştii Biroului de Investigații Criminale au început urmărirea penală împotriva lui Cristian T., de 33 ani din Arad, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tentativă de furt calificat. Bărbatul este cercetat pentru că în data de 1 mai, a escaladat gardul unei locuințe si­tuate pe strada Gheorghe Doja, din municipiul Arad, de unde a încercat să sustragă o mașină pentru tuns iarba.
Poliţiştii Secţiei nr. unu de poliţie Arad au mai depistat trei adolescenţi, suspectaţi că au sustras o bicicletă. Din cercetările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că, în noaptea de 2, spre 3 iulie, G. E., de 15 ani ,L. R., de 16 ani şi C. E., de 17 ani, toţi din Arad, au pătruns prin efracţie, pe uşa asigurată cu interfon, în scara blocului X26, din Cartierul Aurel Vlaicu, de unde au sustras o bicicletă marca BMX.
„Pe numele celor trei suspecţi au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestora”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.
Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale au început urmărirea penală pe numele lui Gianina M., de 20 ani, din Lipova, care este suspectată de furtul unui aparat foto. Din cercetările efectuate de către poliţişti s-a stabilit faptul că, în data de 17 martie, în jurul orei 1.30, în timp ce se afla în incinta unui club, din Arad, tânăra a sustras un apa­rat foto marca Olimpus, aparţinând lui Ioana G. Prejudiciul, în valoare de 2.000 lei, a fost recuperat în totalitate.
(C.G.)

Recomandările redacției