gimnasticaBraşovul a găzduit Campionatele Naţionale de gimnastică ritmică pe echipe, individual şi ansambluri pentru copii, categoria a IV-a (9-10 ani) şi individual şi ansamblu fără obiect categoria mica gimnastă (6-8 ani).
La întrecere s-au înscris 120 de gimnaste de la 14 cluburi din ţară, printre care şi CSM Arad. Fetele pre­gătite de Daniela Chiriac s-au întors acasă cu patru medalii.
La categoria „Mica gimnastă” s-a obţinut locul doi la ansamblu fără obiect, în componenţa Alexandra Negrea, Karina Kovacs, Alenia Biringer, Anna Gribovan, Sara Pană şi Catrina Buniov.
Tot la „Mica gimnastă”, Sara Pană a terminat a treia la individual, iar la ca­tegoria a IV-a (9-10 ani), Aliona Gribovan a încheiat pe doi la panglică, pe trei la coardă şi pe patru la individual. Ioana Stoica a ocupat locul opt la cerc şi 11 la individual, la categoria a IV-a fiind înscrise 64 de sportive.
„Sunt mulţumită de rezultate, mai ales de cele mici, care şi-au făcut bine treaba. Ca întotdeauna, am plecat cu speranţe şi ne-am întors cu rezultate pozitive. De acum, ne concentrăm pe întrecerile junioarelor şi senioarelor, unde spe­răm să facem o treabă bună”, spune antrenoarea CSM-ului, Daniela Chiriac.
Gimnastele sunt acum într-o mică vacanţă, pentru ca în august să înceapă pregătirile pentru principalele compe­tiţii ale anului, Campionatele Naţionale de junioare şi senioare şi Cupa Ro­mâniei.
La fel ca în ultimii ani, CSM Arad îşi pune mari speranţe în echipa şi ansamblul junioarelor, cotate printre favorite. În condiţiile în care Diana Neag şi Alexandra Morar s-au retras, noua echi­pă de senioare va fi formată în acest an din Ştefania Chiriac, Lorena Stog şi Flavia Micula.

Recomandările redacției