sebisEste evident că echipa de Liga a III-a de pe malul Crișului Alb a pierdut ceva teren în fața colegelor arădene la capitolul achiziții, însă conducerea Sebișului anunță că-și va lua oarecum revanșa.
La reunirea de miercuri sunt așteptați mulți fotbaliști noi, însă doar Mihai Petcuț va decide pe cine va conta mai departe.
Antrenorul a fost confirmat de șefii Naționalului și are sarcina să ducă echipa pe culmi înalte. „Suntem în negocieri cu aproximativ 20 de jucători, conducerea noastră chiar s-a mișcat bine în ultimele zile. Pavel Cristea, Costică Vanci și Augustin Păcurar au transpirat destul, iar rezultatele le vom vedea săptămâna viitoare. O să facem achiziții importante, o să avem lotul pe care sebișenii îl așteaptă. Petcuț este și el pe cale să defintiveze un proiect pe gustul nostru și va avea sarcina să închege o echipă puternică pentru la anul. El decide care sunt jucătorii pe care îi păstrează dintre cei mulți cu care am discutat deja, însă nu vom uita să fim echilibrați și cumpătați. Un lot competitiv nu înseamnă neapărat mulți bani, ci coeziune și atmosferă bună de lucru. Ne vom bate pentru primele locuri”, consideră Gheorghe Feieș.
Dacă numele viitoarelor achiziții sunt, deocamdată, secretizate, programul de pregătire al verii este schițat în cel mai mic detaliu.
Sebișul se reunește pe 10 iulie, iar trei zile mai târziu are programat un prim amical, împotriva celor de la Croșul Chișineu-Criș. Cel mai probabil, de pe 22 iulie, echipa va intra într-un cantonament pe plan local, cu recuperare după efort la Hotelul „Parc” din Moneasa.
În această vară, Naționalul va mai juca amicale împotriva celor de la FC Bihor, Luceafărul Oradea, Frontiera Curtici și Aqua Vest.
La Sebiș ar trebui să ajungă și noua prim divizionară, ACS Poli. Timișorenii au promis că le vor întoarce favoarea „alb-albștrilor”, care, în iarnă, s-au deplasat pentru un amical pe Bega.

Recomandările redacției