bucatariVara, totul devine mai tentant. Ai vrea să colinzi magazinele, să mergi la munte, la mare, ba chiar şi în străinătate. Oricare ar fi planurile tale, sigur nu ţi-ar strica şi nişte bani de buzunar. Tot ce ai de făcut pentru a-ţi vedea visul cu ochii este să îţi găseşti un job de vară, care să îmbine utilul cu plăcutul. Specialiştii de la www.eJobs.ro te ajută.

Dacă te-ai decis să îţi împarţi vara în două – în prima parte să lucrezi, iar în cea de-a doua să cheltuieşti banii pe care i-ai câştigat – ai soluţia la îndemână. Unde mai pui că este şi gratis: este suficient să îţi completezi CV-ul pe site-ul www.eJobs.ro, să alegi job-ul care se potriveşte experienţei tale de lucru şi să aplici gratuit. Ofertele sunt tentante, aşa că merită efortul.

Poţi să te angajezi la un magazin şic…

Dacă îţi place moda, dar ştii să interacţionezi şi cu clienţii, poţi să lucrezi într-un magazin precum Takko fashion. Este necesar să ai studii medii, să fii o persoană amabilă şi serioasă şi să fii la curent cu tendinţele vestimentare. Poţi aplica prin site-ul mai sus-amintit, iar detalii desprejob poţi afla accesând link-ul acesta.

…sau să faci bani din turism

Dacă te atrage mai degrabă să lucrezi în turism, ai de unde alege. Poţi să lucrezi la mare, şi nu oriunde, ci chiar în Vama Veche! Te poţi angaja ca bucătar-şef sau ca bucătar la Bolo SteakHouse. Este necesar să ai experienţă de minimum 3 ani în coordonarea activităţii într-o bucătărie de restaurant, să ştii să pregăteşti produse specifice şi să fii o persoană ordonată, meticuloasă şi creativă. Detalii despre job afli aici.

Găseşti de lucru şi în străinătate

În Marea Britanie şi în Irlanda se caută bucătari şi ospătari pentru organizarea de evenimente de lux: conferinţe, cocktailuri, recepţii, dineuri sau evenimente VIP. Au şanse de angajare candidaţii care cunosc foarte bine limba engleză, sunt energici, au iniţiativă, atitudine şi ţinută impecabile şi dau dovadă de abilităţi de comunicare în relaţia cu clienţii. Jobul poate fi accesat aici.

Bine de ştiut

Indiferent de domeniul în care alegi să lucrezi, iată câteva sfaturi de care trebuie să ţii cont atunci când aplici pentru un job: 4 Verifică cerinţele postului şi aplică doar dacă te potriveşti acelui job. Altfel rişti să depui efort şi să nu obţii nici un rezultat. 4 Completează-ţi CV-ul cât mai detaliat, cu informaţii relevante despre pregătirea, experienţa, competenţele şi abilităţile tale. 4 Aplică la joburile care te interesează şi pregăteşte-te pentru interviu!

Sursa:  Libertatea.ro

Recomandările redacției