ene1Echipa fanion a Aradului își numără jucătorii pentru sezonul ce vine. Conform contractelor în vigoare, Bîrză, Monac, Neagu, Raț și Gornic au datoria să se prezinte la reunire, semne de întrebare găsind în dreptul lui Oara (cu o clauză de renegociere a salariului) și Ene. Acesta din urmă este fotbalistul lui CFR Cluj, care are dreptul să-l cheme înapoi sau să-l direcționeze spre o altă grupare.
Fundașul de 19 ani chiar a primit o așa-zisă șansă de a se remarca din partea noului tehnician al formației din Gruia. Cornel Ene a început pregătirile pe 13 iunie sub comanda lui Mircea Rednic, care, însă, nu l-a inclus și în lotul pe care l-a deplasat în cantonamentul din Austria. „De pe 22 iunie am fost trimis din nou în vacanță și mi s-a spus că soarta mea va fi decisă după 13 iulie. Chiar nu știu ce-mi rezervă viitorul, mai ales că UTA trece din nou prin momente grele”, ne-a mărturisit tânărul fotbalist.
Evoluând în destule partide oficiale pentru „Bătrâna Doamnă” în campionatul trecut, pentru care a și reușit două goluri, Ene s-ar întoarce la Arad dacă s-ar îndeplini niște condiții. „În iarnă au fost și 5 luni restanțe la salarii, acum sunt iarăși aproape 4. E greu să te concentrezi pe ce ai de făcut pe teren cu astfel de probleme. Apoi, mi-ar plăcea să lucrez și pe mai departe cu domnul Falub. Dacă dânsul rămâne, aș reveni și eu. Am învățat multe la UTA cu el pe bancă și simt că aș mai avea multe de învățat”, mai consideră Ene.
Acesta regretă plecările lui Gligor sau Siminic, colegi de compartiment în Calea Aurel Vlaicu. „Sunt fotbaliști valoroși, băieți de mare caracter, care m-au ajutat mult în teren , dar și în afara lui. Consider că UTA a pierdut mult prin plecarea lor, dar acum nu se mai poate face nimic. Eu aștept telefonul domnului Falub, în funcție de ce îmi va spune și dânsul voi lua o decizie privind viitorul meu. Sigur, va avea și CFR-ul un cuvânt, dar cred că dorința mea e prioritară”, a mai explicat Cornel Ene.

Recomandările redacției