olimpia… iar ultimele vești din tabăra trupei antrenate de Tibi Csik indică mobilizare pe toate planurile.
Olimpia s-a reunit la începutul săptămânii în același efectiv, dar antrenorul spune că urmează să apară modificări. Ca majoritatea cluburilor, sătmărenii sunt în stand-by datorită lipsei informațiilor cu privire la viitorul sezon, dar încearcă să-și urmeze drumul cum pot mai bine. „Deocamdată e greu să batem în cuie un program deoarece nu se știe nimic oficial despre noul sezon de Liga a II-a. Vom merge în cantonament și avem stabilite câteva amicale în această vară. Nu pot spune nimic despre noutățile din lot, știu doar acum că trebuie să restrângem lotul la 20 de jucători cu tot cu noutățile ce vor apărea. Așa că, din păcate, de unii dintre băieți va trebui să ne des­părțim”, a declarat fostul stelist în Gazeta de Nord Vest.
Sătmărenii vor să-și repartrieze fotbaliștii dispersați prin țară, așa că în lot ar putea figura în curând Cornel Ene (fundașul care a jucat la UTA în 2012-2013), Adrian Dulcea (anunțat de Adrian Marțian ca țintă a UTA-ei), Scwarzkopf sau Munteanu.
„Oli” anunță că nu are probleme cu bugetul și că pe arena ei vor fi montate 1,500 de scaune, iar la vestiare vor fi up-gradate.

Recomandările redacției