urbanSe cunoaşte deja programul competiţional pe care Univ Goldiş ICIM îl va avea de traversat atât în Liga Naţională, cât şi în Cupa României.
Traseul urmat de campioane în prima jumătate arată așa: Etapa I: la Phoenix Galaţi; Etapa II: cu BCM Timişoara; Etapa III: la CSM Târgovişte; Etapa IV: liberă; Etapa V: cu Nova Vita Tg. Mureş; Etapa VI: la CSM Oradea; Etapa VII: cu Alba Iulia; Etapa VIII: la Olimpia Braşov; Etapa IX: cu Universitatea Cluj; Etapa X: la Rapid Bucureşti; Etapa XI: cu CSBT Alexandria; Etapa XII: la Sepsi Sf. Gheorghe; Etapa XIII: cu SCM Craiova; Etapa XIV: la CSM Satu Mare.
„În Liga Naţională avem un program echilibrat, care ne permite ca de la meci la meci să câştigăm în omoge­nitatea de care avem nevoie. Există un nou antrenor, plus câteva jucătoare noi, care au nevoie de o perioadă de acomodare cu noul club, cu oraşul şi cu noul stil impus de Jose Araujo”, a continuat preşedinte Univ Goldiş ICIM.
Ce va fi în Cupă
Dacă primul tur al sezonului 2012-2013 în Cupa României la baschet feminin este unul de pauză pentru Univ Goldiş ICIM, pasul spre Final Four va fi adevăratul examen. Asta pentru că trupa lui Jose Araujo se va duela, cel mai probabil, cu LPS Alba Iulia, ce va trebui să treacă în optimi de CSU Galaţi. Ne aducem aminte că şi în sezonul trecut arădencele au eliminat o favorită în drumul spre semifinale, CSM Satu Mare. Turul I este programat a se derula pe 24 şi 28 septembrie, iar turul II pe 8 şi 12 ianuarie 2014. În această fază, pentru semifinale se vor duela învingătoarele din dublele: Sf. Gheorghe/Craiova – Oradea/ Timi­şoara, Cluj/Braşov – Târgovişte-Rapid, Alexandria/CSM Bucureşti – Satu Mare/Tg. Mureş, Alba Iulia/Galaţi – Arad.
„Dacă vorbim despre Cupa Româ­niei, tragerea la sorţi din prima fază este avantajoasă. Dar pentru faza a doua, care va fi în ianuarie, vom întâlni cel mai probabil Alba Iulia. Echipă care, cred eu, va fi o nucă tare în viitorul sezon, datorită faptului că oficialii de acolo au aruncat cu banii pe achiziţii, lucru care obligă la rezultate pe măsura investiţiilor. Însă, mai devreme sau mai târziu tot întâlneam această formaţie. Iar dacă vrem să câştigăm trofeul trebuie să învingi toţi adversarii, să fii cel mai bun”, s-a referit Marcel Urban la cea de-a doua competiție.

Recomandările redacției