ciubiFostul mijlocaș al Bătrânei Doamne face primul pas major pe doritul drum de antrenor principal. După ce a îndeplinit funcția de „secund” la CS Vladimirescu, Marius Ciubăncan a acceptat oferta celor de la Banatul Sânicolau Mic, despărțiți în această vară de Mircea Aslău.
„Lui Mircea îi mulțumim pentru tot ce a făcut la noi, și ca jucător, și ca antrenor”, a transmis Peti Barb, preșe­dintele alb-violeților de Arad, indicând că despărțirea s-a petrecut în mod amiabil.
„Ciubi” e la prima experiență de antrenor principal, iar trupa din Sânicolau Mic se arată încrezătoare în ce va aduce colaborarea cu cel care a mai jucat la Romvest, Sheriff Tiraspol, Tricotaje Ineu, Poli Iași,FCM Reșița sau ACU. „Ciubăncan va fi antrenor-jucător, probabil ne va ajuta și cu unii fotbaliști de la Vladimirescu. Știu că e un băiat OK, de caracter, pune suflet și elan, vrea să se afirme ca și antrenor principal. Iar la noi cred că e locul potrivit unde poate să facă”, anticipează Barb.
În altă ordine de idei, vinerea viitoare, pe arena din cartierul arădean are loc un eveniment caritabil, pentru ajutorarea echipei de fotbal. În program se regăsesc muzica și fotbalul, precum și date din trecutul trupei înființate în anii 30. Vom reveni cu detalii.

Recomandările redacției