hunedoara„Prietenii” celor de la Șoimii Pâncota se adună cu greu după ratarea promovării.
Pe lângă Tiberiu Bier și Andrei Făgărășanu, plecați la CS Ineu respectiv Vîlcea, marea perdantă a seriei a V-a din sezonul trecut se pregătește să oficializeze încă șapte despărțiri.
Conform cotidianului Glasul Hunedoarei, cei de pe malul Cernei au făcut un nou plan de salarii pentru fotbaliști, neacceptat însă de șase oameni. Au declinat oferta Alinei State: Robert Cristian, Adrian Cuciula, Ovidiu Trăşcan, Daniel Grozoni, Răzvan Drăgoescu şi Ionuţ Radu. Lor li se adaugă portarul Ilie Anton, la care s-a renunțat.
„Ni s-au propus salarii mai mici decât cele avute până acum şi n-am fost de acord. Mai ales că mai trebuia să primim restanţe financiare pe trei luni. Sunt dezamăgit de modul în care au decurs lucrurile, însă asta e. Eu consider că mi-am făcut treaba pe deplin la Hunedoara. Dacă aşa a considerat domnişoara Alina că e potrivit, nu-mi rămâne decât să îi urez succes în drumul spre promovare”, a mărturisit Robert Cristian, jucător de bază campionatul trecut.
„Îi înţeleg că sunt dezamăgiţi, dar am acelaşi sentiment îl am şi eu. Spun din capul locului că n-am ales să tăiem din salarii doar din motive pur financiare, pentru o rectificare a bugetului. Am ales să fac asta pentru a vedea care sunt adevăratele caractere, câţi dintre ei pun banul pe primul loc şi câţi nu. Şi sunt mulţi cei care m-au dezamăgit”, a indicat State pentru sursa citată.

Recomandările redacției