pascalauPortarul Ovidiu Pașcalău părea că va continua cu Ineul după ce a pus umărul la revenirea alb-albaștrilor în Liga a III-a. Lucrurile n-au decurs însă așa cum era preconizat, iar ieri, în jurul prânzului, valorosul goalkeeper a devenit jucătorul Șoimilor Pâncota! La fel cum o făcuse colegul său, Cornel Nădăban, la scurt timp după barajul de promovare câștigat de ineuani la Alba Iulia.
Pe lângă faptul că au fost colegi la Ineu şi acum au acelaşi statut la Pâncota, Paşcalău şi Nădăban mai au ceva în comun: sunt finii portarului Cristian Irimia, cel aflat între buturile Şoimilor de doi ani. Veteranul îi calcă astfel pe urme președintelui pâncotan Pavel Piroș, ai cărui fini sunt „in corpore” în subordinea sa la compania deţinută! „Dacă eu sunt naşul lor, înseamnă că ei între ei sunt a-fini”, a comentat Irimia în nota caracteristică.
„Îmi doresc să ne îndeplinim obiectivele la Pâncota și să reușim un campionat cât mai bun. Celor de la Ineu le mulțumesc, salut băieții și le urez să aibă multă baftă”, a transmis Ovidiu Pașcalău, care-l va concura direct pe naș.
„Va fi concurenţă, dar ne vom înțelege ca și până acum, adică foarte bine”, a afirmat cel care a mai apărat la Şoimii Lipova, LPS Banatul Timișoara, Tricotaje Ineu, ACU Arad sau Şiriana Şiria.
Soarta face ca primul meci al portarului la noua echipă să aibă loc în această dimineață, la Pâncota, în compania… Ineului, de la 11,00.
Pavel Piroş a anunţat efectivul aflat în acest moment sub contract cu gruparea din Podgorie: Irimia, Pașcalău, Nichici, Nădăban, Țene, Dubeștean, Mitu, Bulzan, Lengyel, Mihai, Uibariu, Lung, Gavriș (UTA II), Suciu, Burian. „Urmează, până luni-marți, să mai anunţăm un transfer. Deocamdată nu vreau să dau nume, spun doar că e vorba de un jucător venit de la Liga I”, a punctat boss-ul alb-negrilor.

Recomandările redacției