martiansemintePrincipalul finanțator al „Bătrânei Doamne” a promis că va ajunge, vineri dimineața, în orașul nostru, drept pentru care a și convocat câțiva apropiați la sediul clubului din Calea Aurel Vlaicu. Toată lumea așteaptă ca Adrian Marțian să achite măcar o parte din restanțele fotbaliștilor și angajaților, mai ales celor cu care vrea să colaboreze și pe viitor. Poate că nu e târziu ca fotbaliști ca Mărginean sau Feussi să fie întorși din drum, însă e clar că e nevoie de fonduri pentru asta.
Luni, la reunirea echipei în noul sezon, vor fi prezenți și directorul exe­cutiv, Gheorghe Constantin și antrenorul Adrian Falub, ambii acordându-i o ultimă șansă lui Marțian pentru a-și demonstra bunăvoința față de UTA. Tot la începutul săptămânii viitoare, ar trebui să vedem și primele fețe noi în cadrul lotului, condiția fiind aceeași, banii lichizi. Așadar, ce tip de vizită va efectua omul de afaceri clujean astăzi și luni la Arad, una de lucru sau una protocolară?
În tot acest timp, Giovanni Catanzariti combină utilul cu plăcutul în vacanța de la Rimini. Președintele „alb-roșiilor” a discutat cu șefii grupării italiene de Liga a III-a despre împrumutul unor fotbaliști extracomunitari în Calea Aurel Vlaicu. În Italia, regulamentul nu mai permite utilizarea prea multor jucători din afara UE, așa că ei ar putea fi redirecționați spre alte campionate.

Recomandările redacției