logodna-cupluDacă nu îţi este dat să fii cu omul pe care îl iubeşti, cu siguranţă vor exista semne care să îţi arate că ar trebui să vă despărţiţi. Cu toate că vă iubiţi, cu toate că o despărţire ar fi foarte dureroasă pentru amândoi, cu toate că aveţi planuri să vă căsătoriţi. Iată ce semne ar putea fi:

Îţi spune intuiţia

Adesea oamenii aleg să-şi ignore intuiţia – acea voce micuţă care vine din interior şi care încearcă să spună că ceva nu se simte aşa cum ar trebui. De multe ori, conştiinţa îţi poate spune încă de la început că el nu este bărbatul potrivit pentru tine, însă nu vrei s-o asculţi şi mai târziu te trezeşti că ai ajuns prea departe în relaţie ca să mai dai înapoi.

Nu vrei să plănuieşti nunta

V-aţi logodit, dar parcă durează o veşnicie până să te urneşti din drum şi să vă apucaţi să stabiliţi măcar o dată. La rochia de mireasă nici nu te-ai gândit s-o cauţi – deşi cam ştii ce ai vrea să porţi în cea mai frumoasă zi din viaţa ta. Dacă te afli în această situaţie, cel mai probabil ceva din tine încearcă să te întoarcă din drum. Ar trebui să te asculţi cu mai mare atenţie şi să te analizezi, apoi, oricât de dureros ar fi, ia decizia corectă pentru amândoi.

Sursa:  Unica.ro

Recomandările redacției