sebisCompetiția surprizelor marchează startul oficial al sezonului 2013-204 la mijlocul săptămânii viitoare. Miercuri, 17 iulie, de la ora 17,30, câștigătoarele fazelor județene se duelează cu divizionarele C, dar și cu formațiile care au părăsit acest eșalon la capătul campionatului trecut.
Național Sebiș e singura echipă arădeană care intră pe teren. Trupa lui Gheorghe Feieș întâlnește deținătoarea Cupei din județul Bihor, FC Hidișel. Formația bihoreană e pregătită de Adrian Iova, fostul fundaș al echipelor arădene ACU Arad și Frontiera Curtici din prima parte a anilor 2000! Iova a mai jucat și la Corvinul 2005 Hunedoara.
Gloria Arad ajunge automat în turul următor, deoarece adversară după tragerea la sorți a fost desemnată CS Vladimirescu 2003, grupare aflată pe punctul să-și încheie activitatea.
Sunt 37 de partide programate în turul inaugural, care se dispută într-o singură manşă. Se merge pe regulamentul clasic, în caz de egalitate după 90 de minute de joc, se trece la prelungiri şi, dacă egalitatea persistă, la lovituri de departajare.

Recomandările redacției