amg„Ce ghinion! Când mă îndreptam spre Arad, la Salonta, o Dacie a intrat în Mercedesul meu AMG. Mi-am urcat deja mașina pe Trailer și o transport la reprezentanță la Cluj. Nu mai ajung astăzi la club, dar luni vin și pe jos!”, ne-a comunicat sec Adrian Marțian la telefon, motivându-și absența de la întâlnirea de vineri cu o parte a „oficialilor” clubului din Calea Aurel Vlaicu. Tot ieri, era de așteptat ca omul de afaceri clujean să achite o parte din restanțe și – eventual – să-l convingă pe căpitanul Mărginean să-și prelungească înțelegerea cu UTA.
Însă, după cum se vede, „Bătrâna Doamnă” pur și simplu nu mai iese din zodia ghinionistă. „Vă dați seama cât sunt de supărat, mașina mea e foarte scumpă. Giovanni știe, l-am vizitat la Rimini, italienii își făceau poze cu ea… Asta e, nu mai pot face nimic acum. Ne vedem luni la Arad împreună cu nea Costică (n.a. Gheorghe Constantin) și Falub și ne apucăm de treabă. Facem contracte, echipă și demarăm pregătirile”, ne-a mai spus Marțian.
Poliția din Salonta confirmă incidentul petrecut la intrarea în orașul bihorean dinspre Oradea. „Din ce mi-au comunicat colegii de pe teren, a fost o ciocnire frontală, iar radiatorul Mercedesului a fost afectat. Șoferul mașinii, despre care am aflat și eu că ar fi patronul echipei UTA, a comandat un trailer pentru a-și transporta automobilul afectat. Din fericire, a fost un accident fără victime, din câte știm noi cele două părți implicate s-au înțeles amiabil”, ne-a comunicat Mihai Flore, ofițerul de serviciu de la Poliția Salonta.

Recomandările redacției