furtDoi bărbaţi sunt cercetaţi pentru furt dintr-o casă de vacanţă, din care au sustras bunuri electronice. Poliţiştii de la Poliţia Comunală Şiria au reuşit depistarea  principalilor suspecţi în cazul unui furt dintr-o casă, din localitatea Galşa.
Din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că, în data de 3 iunie, Adi B., de 19 ani, din Galşa, şi Ciprian R., de 25 ani, din Cil, au pătruns prin efracţie  într-o casă de vacanţă din Galşa, de unde au sustras o plasmă marca „Samsung” şi o drujbă electrică. „Cei doi tineri sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Jude­ţean Arad, Camelia Tuduce.
De menţionat că poliţiştii au mai acţio­nat şi pe linia comercializării de produse accizabile. Aceştia au aplicat sancţiuni pentru comerţ ilegal de ţigarete. Poliţiştii Secţiei nr. 1 au depistat două persoane, care comecializau ilegal ţigări netimbrate.
Elisabeta Ș., de 58 ani, din Pecica și Ștefan D., de 25 ani, din Arad,  au fost depistaţi de oamenii legii în timp ce ofereau spre vânzare, în zona Pieţei Fortuna, ţigări netimbrate. Conform Legii 12/1990,  cei doi „comercianţi” au fost sancţionaţi contravenţional, iar ţigările au fost reţinute în vederea confiscării.             (C.G.)

Recomandările redacției