balgradeanPortarul arădean a părăsit cantonamentul echipei Dinamo București și a urcat în avion cu destinația Belgia unde va negocia un contract cu Standard Liege, scrie gsp.ro! Cristi Bălgrădean (25 de ani) ar putea redeveni astfel coleg cu George Țucudean, cu care a împărțit vestiarul la Atletico, Gloria, UTA și Dinamo.
Standard a terminat pe locul 6 stagiunea trecută și va juca în Europa League. Belgienii s-au despărțit de antrenorul Mircea Rednic, al cărui loc a fost preluat de israelianul Guy Luzon (37 de ani).
Impresarul Ioan Becali îl propusese pe internaţionalul român şi spaniolilor de la Sevilla atunci când a parafat mișcarea lui Raul Rusescu în Andaluzia, dar mutarea a căzut din cauza unei sume de transfer considerate a fi prea mari.
Născut în Sînnicolau Mare, Cris­tian Bălgrădean a jucat puțin pentru localnicii de la Unirea, ajungând în Arad, la Semlac.
A urmat trecerea la Atletico Arad, unde avea să se formeze definitiv, iar în carieră, pe lângă UTA și Gloria, a mai jucat la Minerul Lupeni, FC Braşov,  Liberty Salonta și Unirea Urziceni.
A reprezentat România la toate echipele naționale de juniori, stând în poarta primei reprezentative în amicalul cu Grecia din noiembrie 2011.
Și în prezent e în circuitul echipei naționale.

Recomandările redacției