Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus trimiterea în judecată a inculpatului O.F.C., care va fi judecat în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la  omor calificat, ultraj contra  bunelor moravuri şi  tulburarea liniştii publice. De asemenea, au fost trimişi în judecată pentru ultraj contra  bunelor moravuri şi tulburarea  ordinii  şi  liniştii  publice, A.F. şi C.F.
Din  probatoriul administrat în cauză  a rezultat că cei trei au provocat scandal, din care s-a iscat un conflict între O.F.C. şi victimă.
În  seara  zilei de 7 iunie, în jurul orei 21.00,  O.F.C.  împreună  cu  fraţii  A.F. şi C.F.  au  avut un  conflict în stradă cu părţile vătămate D.I., L.G., şi L.G., conflict care a provocat scandal public, în stradă ieşind majoritatea locatarilor şi fiind alertată Poliţia la numărul de urgenţă 112.  „În timpul derulării conflictului, inculpatul O.F.C. i-a aplicat lui L.G. o  lo­vitură cu un cuţit  în  zona  toraco-ab­dominală  stânga. Din concluziile medico-legale a rezultat că viaţa victimei a fost pusă în pericol, leziunile  necesitând pentru vindecare  un  nu­măr de 50-55  zile de îngrijiri  medi­cale”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.
Dosarul a fost înaintat spre soluţionare magistraţilor de la Tribunal.   (C.G.)

Recomandările redacției