motociclistiLa Pecica are loc cea de-a IX-a ediție a unui eveniment pe cât de… „zgomtos“ pe atât de gustat de toată lumea. Este vorba de cunoscutul „Festival Moto­Rock“. Evenimentul are loc cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Pecica, al Centrului Cultural Judeţean, al Parcului Natural „Lunca Mureşului“ şi al mai multor sponsori din Pecica şi Arad.
„Organizatorii dedică ediţia din acest an memoriei lui Halasi Andrei, tânărul pecican decedat luna trecută în urma unui accident de motocicletă“ ni s-a precizat.
Început încă de vineri după-amiaza – când au fost programate concerte rock – Festivalul MotoRock a devenit una dintre atracţiile oraşului Pecica şi-i adună, an de an, pe iubitorii de muzicii rock şi de motociclete din zona de vest şi din Ungaria.
Sâmbătă la amiază motocicliştii vor porni spre Arad, traseul peican cuprin­zând zonele: Pădurice, strada 2, strada 3, strada 1, strada 3. Reîntoar­cerea de la Arad se va face pe strada 2.
La revenirea în Pecica, în jurul orei 14 va avea loc o demonstraţia de steet fighter (acrobaţii pe motocicletă) oferită de un concurent cu experiență din Unga­ria. Spectatorii vor putea participa și la alte acțiuni organizate în locația de lângă stadion: concursuri de scandenberg, fotbal de plajă, tenis cu piciorul; la dispoziţia spectatorilor fiind și tiroliana instalată deasupra zonei dar şi peretele de căţărat cu trei laturi, înalt de zece metri.
Seara va fi o lungă serie de concerte, anunțându-și prezența artiști ai genului din Arad, Timișoara București precum și din țara vecină, Ungaria. Organizatorii se aşteaptă la cel puţin 450 de participanţi.

Recomandările redacției