jigauRezultate excelente obţinute de halterofilii arădeni la Campionatul Naţional de juniori II, încheiat, ieri, la Botoşani.
Reprezentanţii oraşului nostru au cucerit 17 medalii, 12 dintre ele revenind sportivilor de la CSM Arad, în timp ce LPS şi AMEFA s-au ales cu câte trei, respectiv două medalii. Performerul delegaţiei arădene a fost Adrian Lingurar, de la CSM, care la categoria +85 de kilograme a obţinut trei medalii de aur, la smuls, aruncat şi total.
Celelalte performaţe din tabăra CSM-ului, antrenori Adrian Jigău şi Pavel Sebeşan, au aparţinut următorilor halterofili: Florin Ianc – categoria 36 de kilograme, bronz la smuls şi total, Emanuel Danciu – 36 de kilograme, bronz la aruncat, Alexandru Pap – 45 kg., bronz la smuls, Alexandru Roşu – 69 kg., bronz la smuls şi total şi Sebastian Călugăreanu, argint la smuls şi total şi bronz la aruncat. Marele absent al competiţiei a fost Florin Vizitiu, aflat în pregătiri cu lotul naţional, el urmând să participe în septembrie, alături de Sebastian Călugăreanu, la Europenele de cadeţi din Lituania.
Vlad Scripcariu, de la LPS Arad, antrenor Adrian Crişan, a cucerit trei medalii la categoria 85 kg., una de argint la aruncat şi două de bronz, la smuls şi total, iar Remus Popa, de la CS AMEFA, antrenori Gheorghe Biriş şi Gheorghe Rafa, a obţinut la 69 kg. două medalii de bronz, la smuls şi total.
Următoarea întrecere pentru halterofilii arădeni este programată în perioada 13-16 august, când la Arad, în organizarea CS AMEFA, se va desfăşura Campionatul Naţional de juniori I.

Recomandările redacției