margineanFiindcă „Bătrâna Doamnă” e în aer și la această dată, jucătorii arădeni care în mod normal ar fi avut loc în Calea Aurel Vlaicu își oficializează relațiile cu alte grupări.
După Alin Gligor, Alin Pavel, Petrică Huțanu și Flavius Cuedan, care au ales Oltul și Dragalina, care a optat pentru CSU Craiova, și Radu Mărginean și-a ales viitoarea echipă. Mai precis este vorba despre reluarea unei mai vechi relații și asta pentru că fotbalistul care a purtat banderola de căpitan în ultimele etape la UTA a semnat din nou cu Gloria Bistrița, acum înţelegerea se întinde pe un an de zile, cu posibilitate de prelungire pe lângă unul.
Obiectivul formației transilvănene antrenate de tandemul Cris­tian Coroian – Sandu Negrean este revenirea rapidă în Liga 1, iar la asta ar putea pune umărul și Norbert Polgar. Fotbalistul crescut în Calea Aurel Vlaicu a trecut probele susținute la Bistrița, unde e văzut ca o soluție pentru banda dreaptă, ca fundaș sau mijlocaș. În cazul său, Gloria e gata să pună pe masă un contract valabil pe trei ani.

Recomandările redacției