voleiPrima performanţă a venit pentru CS Fan Arad! Clubul condus de Ştefan Gog           şi-a trecut în palmares titlul naţional de volei pe plajă seniori: perechea Adrian Lelea – Adrian Holhoş s-a încununat cu aur la turneul final de la Oradea. A fost un drum cu un singur eşec pentru echipa arădeană, eşec venit în sferturi, cu Unishowroom Cluj, scor 1-2.
Lelea şi Holhoş au avut nevoie de recalificări, le-au trecut cu bine şi au ajuns în semifinale. Cu obiectivul atins, Fan Arad avea să învingă mare favorită, CSM Arad, cu campionii ultimei ediţii, Marius Mascovits – Moisă Abrudan.
A fost un duel echilibrat, câştigat de Fan cu 2-1. Mult mai simplă a fost finala, în care Lelea şi Holhoş au avut posibilitatea să îşi ia revanşa în faţa de la Unishowroom Cluj, echipă de care trecuseră în seturi, la 15 şi 14.
„Să spunem că m-am aşteptat 80-90 % la acest titlu, restul urma să fie noroc. A fost o finală poate mai simplă ca semifinala, dar băieţii noştri au fost mai hotărâţi şi au meritat acest titlu”, a spus Ştefan Gog, preşedinte CS Fan Arad.
Trebuie remarcat că nu este primul titlu naţional pentru cei doi voleibalişti originari din Oradea, atât Holhoş cât şi Lelea mai cucerind aurul în trecut. Să nu omitem nici medalia de bronz cucerită pentru CSM Arad de către Marius Mascovits şi Moisă Abrudan, cei care deţinut titlul naţional până la finala de azi.

Recomandările redacției