norocoase 002Parada Clătitelor, manifestare ce va avea loc chiar în acest weekend la Mo­neasa a fost promovată, ieri, la Consiliul Judeţean Arad. Au fost prezenţi vice­preşedintele Adrian Ţolea, Ioan Herbei, primarul comunei Moneasa, actorul Zoltan Lovas, directorul manifestării, precum şi un reprezentant al Hotelului Parc. Organizatorii au ţinut să precizeze că nu se sperie de influenţa negativă pe care ar putea-o exercita cifra 13, care reprezintă numărul ediţiei de anul acesta. Mai mult, ca să spargă ghinionul de tot, cea de-a XIII-a ediţie se va desfăşura sub deviza „Clătite cu răvaşe norocoase”. Pentru a intra în atmosfera specifică, la conferinţa de presă de ieri au fost oferite celor prezenţi clătite cu răvaşe, iar la final s-a comentat pe marginea mesajelor primite. Se pare că majoritatea mesajelor se re­fereau la reuşitele care vor urma. Cel al vicepreşedintelui Adrian Ţolea a conţinut însă şi un avertisment referitor la faptul că va fi nevoit să lucreze ore suplimentare în perioada care vine. Deşi au fost voci care au susţinut că lucrurile au fost aranjate, organizatorii au ţinut să ne dea asigurări ferme că Adrian Ţolea a luat clătita cu respectivul mesaj în mod absolut întâmplător.
A fost anunţată şi suma cu care Centrul Cultural Judeţean Arad contribuie la ediţia de anul acesta. Este vorba despre 20 de mii de lei. Cu aceeaşi sumă participă şi Primăria Comunei Moneasa, însă vor exista şi sponsori privaţi.
Vă mai spunem că vor fi două zile de petrecere anul acesta la Parada clătitelor, fiecare dintre cele două zile fiind dedicată unui gen de muzică, astfel încât programul artistic să fie pe placul tuturor. Şi clătitele vor fi pe toate gusturile, cu umpluturi foarte diverse.
(C.L.)

Recomandările redacției