cuplu_meditatieTu te-ai îndrăgostit de el şi vrei ca relaţia voastră să meargă bine, dar se pare că el nu dă chiar aceleaşi semne. Oare simte la fel sau doar te ţine în preajmă pentru a-şi satisface anumite nevoi?

Nu depune efort

Vă vedeţi doar când este mai convenabil pentru el – fie te cheamă la el acasă, fie te cheamă în oraş, atunci când iese şi cu prietenii lui. Nu te sună prea des şi doar îţi răspunde, din când în când, la mesaje. Nu depune prea mult efort ca să crească relaţia voastră.

Nu plăteşte

Nu trebuie să plătească el tot timpul pentru tine, dar nici nu e în regulă când nu se oferă să plătească partea lui. Dacă te găseşti mai mereu plătind taxiul, biletele sau consumaţiile din localuri, s-ar putea să te folosească doar pentru bani.

Nu te simţi specială

Tu faci tot ce poţi ca să-l faci mereu să se simtă bine. Îi faci complimente, îi cumperi mici nimicuri, te porţi foarte frumos. Dar el face acelaşi lucru pentru tine? Asta ar trebui să îţi dea de gândit.

Se poartă diferit când e cu prietenii

Degeaba se poartă el dulce când sunteţi doar voi doi, dacă atunci când ieşiţi cu prietenii devine deodată distant, rece şi chiar face unele glume urâte la adresa ta. Dacă face asta de fiecare dată, ar trebui să te întrebi ce le povesteşte prietenilor săi despre tine şi dacă nu vrea doar sex de la tine.

Din interes

Îţi povesteşte adesea că vrea să-l întâlnească pe tatăl tău pentru că el ar putea să-i găsească un job, îţi spune adesea că ar vrea să îl iei cu tine la evenimente importante, unde poate cunoaşte oameni influenţi şi aşa mai departe. Are un interes ca să formeze un cuplu cu tine.

Vine la tine

Doar când are o problemă. De fiecare dată când rămâne fără bani, are nevoie de maşină sau pur şi simplu are o zi mai proastă, tu eşti prima şi singura persoană la care apelează. Dacă nu face acelaşi lucru şi când e vorba de ceva bun, atunci probabil că doar se foloseşte de tine.

Instinctul tău îţi spune altceva

Poate că eşti prea îndrăgostită să vezi semnalele de alarmă, dar instinctul nu dă greş aproape niciodată. Ascultă ce are de spus vocea aceea din interiorul tău şi poate că astfel te vei feri de suferinţă şi durere.

Sursa: Unica.ro

Recomandările redacției