pancotaIrimia, Nichici, Pașcalău, Ciocan, Lengyel, Lung, Dubeștean, Nistor, Dumitrescu, Mitu, Bulzan, Gavriș, Nădăban, Țene, Uibariu, Mihai, Burian, Morar și Dragoș (ultimul de la Liberty Salonta, generația 1995) e efectivul deplasat de Șoimii Pâncota în cantonamentul început luni în stațiunea Moneasa.
Lipsește marea achiziție a verii, Adrian Rusu, dar dintr-un motiv logic. Polivalentul fotbalist a făcut deja un cantonament estival, în Austria, cu Poli Timișoara, și un al doilea nu-și mai avea rostul. Așa că Rusu a rămas la Arad, unde urmează un program individual de pregătire.
Despre atmosfera din lotul alb-negru a vorbit Cristi Irimia, portarul și antrenorul secund al Șoimilor. „Nu vreau să spun că suntem în grafic, pe mine mă deranjează acest clișeu pe care-l foloseau comuniștii. Totul decurge normal, suntem într-un cadru bun și avem condiții optime de pregătire. Suntem mulțumiți că băieții muncesc bine, e o perioadă mai grea pentru ei. Am găsit înțelegere la oamenii cu terenurile de la Dezna și Moneasa, le mulțumim pe această cale”, a transmis Cristian Irimia.
La cei 39 de ani ai săi, veteranul goalkeeper a depășit cifra 50 în dreptul canto­namentelor, mare parte desfășu­rându-se chiar la Moneasa! „Aici știu și cum sunt așezate pietrele. Când apare una nouă, întreb a cui e”, a zâmbit Irimia.
Șoimii încheie cantonamentul montan sâmbătă, marcându-i finalul prin „El Clasico”, disputa amicală din fiecare pauză cu Recolta Apateu, echipa de suflet a președintelui Pavel Piroș.
Săptămâna viitoare, divizionara C intră în Cupa României, urmând să dea piept cu Gloria Arad.

Recomandările redacției