velceaAșa cum vă informam, Valentin Velcea și alți membri ai conducerii grupării de pe Bega din Liga 1 s-au deplasat la Sebiș pentru o întâlnire cu factorii decizionali ai divizionarei a treia. Dincolo de sugestiile privind forma de organizare ca la carte a unui club finanțat și din bani publici, timișorenii au ridicat problema unui parteneriat bazat pe împrumtul în Liga a III-a a unor fotbaliști care nu prea prind echipa în elită.
„Am dori ca jucătorii ce se află sub contract cu ACS Poli și nu prea mai prind echipa să se antreneze și să evolueze într-un mod organizat la un club serios precum Sebișul. Primarul orașului chiar m-a impresionat prin dorința sa de a face performanță și luăm serios în calcul posibilitatea de a trimite și alți jucători, pe lângă Dobriceană, la echipa din județul Arad”, a recunoscut Valentin Velcea într-o conferință de presă astăzi la Timișoara.
Din informațiile noastre, s-a ajuns la faza la care fotbaliștii vizați pentru o mutare pe Crișul Alb (Miculescu, Fuchs, Boștină, Enciu și chiar Bălace) urmează a fi convinși să îmbrace tricoul Sebișului cel puțin până în iarnă. Responsabilitatea pregătirii echipei ar cădea pe umerii unui antrenor agreat și de timișoreni, primul pe listă fiind chiar Ionuț Popa.
Dacă Mister nu acceptă, se vehiculează numele lui Silviu Bălace sau Aurel Șunda, însă nu e exclus ca proiectul să continue și cu Mihai Petcuț la timonă.
În altă ordine de idei, Național Sebiș s-a despărțit pe cale amiabilă de fundașul hunedorean Ionuț Buta, iar ultimele vești parvenite din tabăra lui Gheorghe Feieș anunță că în cel mult 2-3 zile se vor afla toate numele timișorenilor care se mută în orășelul arădean.

Recomandările redacției