pirosȘoimii Pâncota a încheiat cantonamentul de la Moneasa și i-a dat întâlnire Recoltei Apateu, trupa din localitatea natală a președintelui Pavel Piroș. Meciul s-a jucat sâmbătă dimineață, chiar de ziua boss-ului de la Pâncota, gruparea din Podgorie transmițându-i „La mulți ani!” printr-o victorie la limită.
A fost 2-1 pentru băieții lui Dan Cuedan, cu Radu Dubeștean și Carlos Burian autori ai golurilor diviziona- rei C.
„Ne bucurăm că nu avem niciun accidentat, deoarece am venit după o săptămână încărcată. Îi urăm La Mulți Ani domnului președinte, pentru el am jucat acest meci”, a punctat Dan Cuedan.
Pașcalău (46 Irimia) – Uibariu (46 Ciocan), Lung (46 Lengyel), Dubeștean (70 Morar), Dumitrescu (46 Nistor) – Dragoș, Bulzan, Nădăban (46 Mitu), Țene (30 Gavriș) – A. Mihai (46 Bulza), Burian a fost alcătuirea Șoi­milor, care se gândesc deja la meciul din Cupa României, de miercurea viitoare, când vor întâlni Gloria Arad.
„Sperăm să găsim cea mai bună formulă pentru meciul de Cupă. Vom întâlni o echipă talentată, care și-ar fi meritat un loc în circuitul ligii a treia. Am simțit pe pielea noastră că au jucători ta­lentați, Filaret, venit de la ei, s-a impus titular campionatul trecut în echipa noastră, acum mă bucur că Dubeștean face același lucru. Vom fi foarte atenți, pentru că mai sunt jucători ca și cei doi în curtea Gloriei”, anticipează Cuedan.

Recomandările redacției