Clubul ProVolei Arad va fi prezent și în viitorul sezon al A2. În campionatul trecut, echipa pregătită de Radu Sabău ocupa locul 4 în serie, o performanță, ținând cont de media de vârstă scăzută a lotului ce are în componență mare majoritate voleibaliști crescuți în Arad.
Gruparea arădeană și-a asigurat locul în viitorul sezon, un sezon al cărui sistem competițional, nu se cunoaște încă. „Din ce am aflat, ar fi 18 echipe doritoare de participare în A2. Nu se cunoaște încă sistemul competițional, dar ne-ar conveni dacă s-ar păstra cel din campionatul trecut”, a spus Radu Sabău.
Antrenorul arădean se va baza pe același efectiv ca și în sezonul precedent. Surpriza ar putea fi revenirea lui Moisă Abrudan la echipa arădeană, în cazul în care medaliatul cu bronz la Campionatul Național de volei pe plajă nu își va găsi un angajament mai bun. Moisă Abrudan a mai jucat pentru CS ProVolei în urmă cu două sezoane. „Cu ce avem acum, și dacă mai vine și Moisă, ata­căm locul 3 în serie”, a fost de părere Radu Sabău.

Recomandările redacției