În acest moment, UTA nu se mai bazează pe serviciile niciunui fotbalist care au alcătuit linia de fund în sezonul precedent. Pornind de la portarii: Amadio, Matijas și Cioară și ajungând la apărătorii Supic, Gligor, Siminic, Matei toți au părăsit pe rând clubul din Calea Aurel Vlaicu încă de acum câteva săptămâni, „mohicanul” numindu-se Cornel Ene.
Fundașul de 19 se pregătește de aproape o lună de zile cu formația fanion a orașului natal, însă numai de câteva zile cele două părți și-au oficializat relația. Acest lucru a fost posibil pentru că CFR Cluj a activat clauza prin care își poate rechema oricând jucătorul la „bază”, iar în acest caz l-a și redirecționat spre nou promovata din nordul țării. „Îmi pare foarte rău de grupul unit și valo­ros pe care l-am avut la Arad sezonul trecut și de minunații su­por­- teri ai UTA-ei. Într-o zi sper să mă întorc acolo, dar nu în condițiile actuale”, ne-a mărturisit una dintre surprizele plăcute ale „textiliștilor” în stagiunea trecută.
Ene a fost folosit în 70% dintre partidele oficiale ale „alb-roșiilor” în ediția de campionat 2012-2013 și a marcat două goluri, ambele cu capul, în contul teamului lui Falub. În momentul de față, UTA are sub contract 14 fotbaliști, însă niciun fundaș central.

Recomandările redacției