furturiPoliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu cei apar­ţinând Serviciului pentru Acţiuni Speciale Arad și Poliției Orașului Lipova l-au depistat pe urmăritul internațional Alin – Patrik A., de 28 ani. Acesta a fost depistat pe raza localităţii Lipova, pe numele său fiind emis, de către autoritățile germane, un mandat european de arestare pentru furt contra proprietății. „Urmăritul internaţional a fost reținut, urmând să fie prezentat Curţii de Apel Timișoara în vederea efectuării procedurilor de extrădare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Ovidiu Liber.
Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale au mai depistat principalii suspecţi în cazul unui furt din locu­inţă comis pe raza municiului Arad.
În urma cercertărilor s-a stabilit că în data de 24 iulie, M. A., de 16 ani, I. A., de 16 ani, J. I., de 16 ani, T. F., de 15 ani și R. M., de 12 ani, toți din Arad, au pătruns prin escaladarea gardului şi forţarea geamului în locuința lui B. S., de unde au sustras aparatură electronică şi electrocasnică în valoare de aproxoimativ 30.000 lei.
Cei cinci tineri sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii continuând cerce­tările pentru documentarea întregii activități infracționale a acestora.

Recomandările redacției