voineaFlorian Voinea și antrenorii cu care colaborează la Centrul de Copii și Juniori de la UTA încearcă să-și țină mintea limpede în zilele de tot mai mare incertitudine trăite în această vară la Arad. Aproa­pe toate grupele s-au reunit.
„Noi încercăm să ne facem treaba. Joi (n.r. astăzi) e ultima zi de înscriere la republicani, am făcut formele solicitate de FRF. Înscriem toate grupele obligatorii, sper ca activitatea să nu sufere. Pe toată lumea deranjează situația de la echipa mare, toată lumea stă ca pe ace, dar copiii trebuie să-și facă treaba mai departe. Problemele de la seniori privesc doar conducerea clubului”, a punctat Voinea.
Alexandru Gaica a preluat ambele grupe de juniori mari ale UTA-ei, fostul apărător al anilor 80-90 urmând să primească un „ajutor” în curând. Sezonul la republicani începe pe 31 august.
„Toate grupele s-au reunit, mai pu­țin cea de copii născuți în anul 2000, care începe pe 5 august și merge în Ungaria pentru un turneu la Debrecen. Copiii trebuie să se antreneze, să ajungă viitori fotbaliști”, a con­clu­zionat Voinea.

Recomandările redacției