oaraAcum trei săptămâni, mijlocașul albaiulian Claudiu Oară anunța că închide orice variantă de a mai juca pentru UTA, după ce s-a trezit neplătit, la fel ca și foștii săi colegi.
„La Arad, am pățit ca la Alba Iulia în ultimii doi ani, adică fotbal fără bani”, mărturisea fotbalistul în vârstă de 25 de ani care a adus victoria alb-roșiilor în confruntarea cu FC Olt.
Oară și-a găsit echipă, anunță site-ul liga2.ro, fiind cooptat de antrenorul Alexandru Pelici în lotul care a reprezentat CSM Râmnicu Vâlcea și care se pregătește să se mute la Reșița sub denumirea Metalul.
Vâlcenii au făcut un schimb complicat cu Damila Măciuca în această vară, cea de-a doua echipă urmând să devină echipa fanion a orașului traversat de râul Olt. Efectivul patronat de controversatul Cătălin Rufă e cu bagajele făcute și e pe punctul să-și materializeze trecerea în Valea Domanului. Singurul jucător care a rămas pe loc e fostul atacant stelist Victoraș Iacob.
Oară a dezvăluit că ar fi existat o posibilitate de renegociere cu UTA, dar aventura trăită aici l-a determinat să meargă pe alt drum.

Recomandările redacției