rugbyDivizia Națională de Rugby se reia sâmbătă, cu meciurile etapei a 11-a. În Sânnicolau Mic, CSU Arad primește vizita Științei Petroșani, de la ora 10.
Singura noutate din tabăra arădeană este plecarea lui Morar, care merge să joace în Franța. „Am vrut să aduc 5-6 jucători liberi de contract, dar nu ne permitem să dăm sute de milioane pe taxe de transfer. Morar va pleca în Franța, unde are o ofertă foarte bună, mi-a spus că vrea să mai joace și mâine. Pe hârtie stăm bine din punct de vedere numeric, suntem în regulă, dar nu ne putem permite foar­te mult”, ne-a declarat Ovidiu Șerban.
Din pricina unor probleme personale, antrenorul formației universitare va absenta la meciul de mâine, rolul de coordo­nator, atât în teren cât și pe margine, ur­mând să fie luat de căpitanul Marian Grindei.
Clasați pe șase după nouă meciuri, cu 19 puncte, studenții mai au de jucat și restanța de la Iași, programată pe 22 august.
De cealaltă parte, Petroșaniul abordează ultima parte a sezonului regulat cu forțe și speranțe noi. Știința s-a întărit în pauza competițională cu 11 jucători noi, toți internaționali aflați la final de juniorat, majoritatea de la CSS Gura Humorului și Siromex Baia Mare.

Recomandările redacției