martianMarțian a fost prezent și la antrenamentul de vineri seară al utiștilor, iar după mișcarea de sâmbătă a intrat în biroul de la arena Francisc Neuman împreună cu Giovanni Catanzariti și Dorin Stana, pentru o discuție care s-a dorit a fi clarificatoare.
După aproximativ o oră în care fiecare parte și-a spus ce a avut pe suflet, concluzia ar fi că Marțian ar urma să rezolve, astăzi, problema datoriilor către Finanțe, aspect care ar conduce la predarea clubului de către „Gio” în favoarea omului de afaceri dejean în totalitate. În caz contrar, e greu de anticipat ce s-ar putea întâmpla.
„În primul rând vreau să eșalonez datoria la Finanțe, apoi să începem să plătim restanțele la jucători. Sunt două erori care trebuie îndreptate. Dacă e cum spune Giovanni, se pare că așa va fi, eu voi deveni unicul proprietar”, a spus Marțian, adăugând că există câ­teva persoane pentru formarea unui staff administrativ: „Ne-am gândit la niște oameni cu care vrem să lucrăm”.
Din toate lucrurile puse cap la cap, o singură concluzie pare clară: Catanzariti și Marțian nu mai merg pe același drum. Cu toate că nici italianul nu e foarte convingător când spune că renunță la UTA…

Recomandările redacției