ionutAdrian Marțian a mărturisit că ieri dimineață a avut o întâlnire cu Ionuț Popa, gândind împreună un cadru nou pentru echipa arădeană.
„Ionuț Popa trebuia să fie ma­nager general, Ioan Pătrașcu director tehnic, iar Adrian Neaga ar fi fost director sportiv. An­trenor principal era Ovidiu Stângă, iar cu portarii se ocupa în continuare Dan Țapoș. Ionuț Popa a pus pe hârtie un lot de 25 de jucători, iar eu am pus 100.000 de euro pe masă, de unde să se continue. La care Giovanni a spus să îi dau lui acești bani, că se poate continua altfel. Probabil că și el a bă­gat niște bani și trebuie să și-i recupereze. Dar și eu am un drept aici și nu am timp să mă cert cu Giovanni”.
Contactat de Marțian, Ionuț Popa a confirmat varianta. „Am spus că vin cu trei condiții: putere de decizie totală, lămurirea problemei cu Giovanni – Marțian, plus o sumă de bani de la care să se plece”.
„Am și rezolvat cantonament în Austria, aveam corpul administrativ și tehnic format. Dar a venit Ovidiu Stângă și a zis că pleacă. Așa că totul a căzut”, a afirmat Mar­țian.

Recomandările redacției