pirosÎn tabăra Șoimilor apar motive de îngrijorare după eșecul înregistrat în județul Timiș, în amicalul cu „băieții cu pizza” de la Becicherecu Mic. A fost 3-1 în favoarea elevilor lui Sorin Bălu, proaspăt reveniți în Liga a III-a, rezultatul determinând conducerea și staff-ul tehnic să-și reconsidere poziția față de unii jucători transferați în această vară. La salontanul Dragoș s-a renunțat, iar amicalul de sâmbătă, cu Olimpia Satu Mare, ar putea fi decisiv pentru alții, ale căror nume n-au fost deocamdată indicate.
Alin Mihai a marcat golul Pâncotei în confruntarea de azi, pe care arădenii au început-o cu Pașcalău – Vițu, Lung, Dubeștean, Dumitrescu – Hernandez, Nădăban, Rusu, Gavriș – Bulza, Mihai. Au mai jucat: Irimia, Nichici – Lengyel, Nistor, Uibariu, Ciocan, Ganea, Pop, Burian, Mitu.
Cu „nașa” Sebișului în Cupa României
Trupa din Podgorie și-a aflat adversara din turul III al Cupei României, acolo unde a acces după ce a eliminat săptămâna trecută Gloria Arad. Șoimii Pâncota merge în județul Bihor pentru un duel cu ambițioasa echipă FC Hidișel, care a eliminat în turul precedent pe amica Șoimilor, Național Sebiș. Pe 17 iulie, bihorenii treceau de gruparea din Sebiș cu 3-1, așa că Pavel Piroș, președintele Șoimilor, îi poate cere câteva ponturi prietenului său de la Național, Gheor­ghe Feieș.
Turul al treilea se joacă marți, 13 august, de la 17,30.

Recomandările redacției