mititeluComisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal (FRF), întrunită la Casa Fotbalului, a constatat că FC Universitatea Craiova îndeplinește condițiile de participare în ediția viitoare a Ligii a II-a.
În schimb, luni, Comisia de Disciplină a FRF și-a declinat competența în ceea ce privește CS Universitatea Craiova, care a solicitat înscrierea în sezonul competițional 2013/2014 al Ligii a II-a, cazul urmând să fie judecat de Comisia de Competiții a federației.
După excluderea grupării FC Uni­versitatea Craiova, în vara anului 2011, Adunarea Genereală a FRF a oferit, anul trecut, câte un loc în Liga a II-a atât clubului condus de Adrian Mititelu, conform unei hotărâri a Curții de Apel București, cât și Primăriei Craiova, locuri neocupate până în prezent.
Inițial, primarul Lia-Olguța Vasilescu l-a susținut pe Mititelu în disputa sa cu FRF și în încercarea de a reînscrie echipa în Liga a II-a. Văzând că Mititelu nu reușește să facă rost de banii necesari înscrierii formației în Liga a II-a, Primăria Craiova a decis să formeze o altă echipă în cadrul Clubului Sportiv Universitatea Craiova, la care a fost legitimat și fotba­listul arădean Dragoș Dragalina.

Recomandările redacției