rugbyCS Universitatea a fost învinsă în deplasarea de la RCM Galaţi, care a contat pentru etapa a 12-a a Diviziei Naţionale. Rugbiştii arădeni au fost mai buni în prima repriză, una cu două eseuri de ambele părţi, dar erorile copilăreşti de pe ambele faze au dus la un scor strâns la pauză, 13-14.
În mitanul secund s-a jucat aproape degeaba, cele două echipe angrenân-         du-se într-o luptă surdă, de uzură, care a avantajat mai mult gazdele.
Galaţiul a profitat de două lovituri de pedeapsă şi a terminat învingătoare meciul, scor 19-14, CSU Arad fiind nevoită să se mulţumească cu punctul bonus defensiv.
Pentru echipa universitară au punctat Tomaşcu şi Grindei, ambii cu câte o încercare, secondaţi de Bălţatu, care a transformat ambele eseuri.
„Ca de obicei, am condus, am mers până la 20 de metri de buturi, dar acolo băieţii nu au mai respectat indicaţiile, lipsa de experienţă şi indisciplina tactică spunându-şi din nou cuvântul. A fost un meci de angajament, pe care l-am avut la îndemână. Am primit şi trei galbene, faţă de doar unul arătat celor din Galaţi, dar arbitrajul a fost în general bun”, ne-a declarat căpitanul şi antrenorul secund al studenţilor, Marian Grindei.
CSU Arad a început la Dunăre în formula: Grindei, Tomaşcu, Floruţ – Moza Laurenţiu, Ciuruc – Dîngă, Maxim, Pop – Nastiuc, Bălţatu – Ghiur, Burai, Florea, Farcaş – Tiron. Au mai jucat Ţepurică, Olariu, Moza Daniel, Brie şi Afloare. CSU Arad rămâne pe şase în clasament, cu 20 de puncte, iar etapa viitoare primeşte vizita liderului Stejarul Buzău, meci programat sâmbătă, 17 august, de la ora 10.

Recomandările redacției