camenitaPrimul meci din noul mandat al lui Gigi Cameniță la Frontiera a însemnat o victorie categorică a „grănicerilor” în fața nou-promovatei Foresta Oil Sp. German, 6-0. Alb-albaștrii s-au descătușat în actul secund, când au adăugat încă cinci goluri lângă cel semnat în prima repriză de Avrămuțiu. Veteranul Munteanu, Oros jr (2), din nou Avrămuțiu și nou-intratul Rus (83) au completat pe lista marcatorilor.
„Am început noua experiență de la Curtici cu mult mai mulți tineri în echipă, iar de adversari nu am știut mai nimic. Am dat gol repedem în minutul 3, apoi l-am remarcat pe portarul lor, care a scos câteva mingi grele și am tras și noi în el. După pauză au cedat și ei fizic, am controlat jocul. E începutul, nu știm încă potențialul celor­lalte echipe. Ne vedem de treabă cu proiectul de întinerire bazat pe jucători localnici”, a spus Gigi Cameniță.
Antrenorul e la a treia aventură pe banca tehnică a Frontierei. La capătul primului, cel din 2002, promova trupa de la graniţă în Liga a III-a. La finalul celui de-al doilea, Curticiul juca iar cu promovarea pe masă, dar era învinsă de Caransebeș.
***
Duminică seară, în ultimul meci al Ligii a IV-a, Semlecana Semlac a trecut la limită de Aqua Vest Șofronea. Unicul gol al meciului l-a marcat golgeterul ultimelor ediții din D-ul arădean, Codrin Peii.

Recomandările redacției