oldboysGyuri Vaczi și Ionel Costin au încheiat cu succes discuțiile purtate cu reprezentanții Craiovei Maxima, așa că UTA și oltenii care scriau istorie la începutul anilor 80 vor fi față în față la Arad pe 24 august!
„Ne bucurăm că am reușit să perfectăm meciul, va fi un spectacol frumos”, a prefațat Vaczi întâlnirea cu craiovenii, în rândurile cărora sunt așteptați să apară Geolgău, Ungureanu, Donose, Tilihoi, Badea, Săndoi, Cârțu, Papură, Cristescu și alți colegi din vremurile de aur ale Băniei.
Doi dintre actualii componenți ai trupei arădene au jucat pentru Universitatea Craiova, Adrian Ungur și Dorel Mutică. În Bănie au mai jucat portarul Ștefan Crișan, stabilit în Germania cu un scurt intermezzo de antrenor cu portarii la Craiova, dar și Dumitru Târțău, unul din bombeurii UTA-ei din prima parte a anilor 90.
Cu o zi înaintea meciului cu Craiova, doi dintre marii fotbaliști ai UTA-ei vor fi sărbătoriți de arădeni. Iosif Lereter și Ioan Tăucean, amândoi atingând vârsta de 80 de ani, vor fi înconjurați de marea familie a Bătrânei Doamne pe 23 august, la Palatul Administrativ Arad. „Va fi o zi de neuitat, domnii Lereter și Tăuceanu sunt așteptați cu drag în mijlocul utiștilor, care vor să-i onoreze așa cum se cuvine”, a punctat Vaczi.

Recomandările redacției