brosiUltima speranţă la o medalie în acest sezon al Naţionalelor de polo juniori pentru CS AMEFA a fost spulberată devreme. Juniorii III, pregătiţi de Attila Brosovszky au suferit doar eşecuri în primul turneul final al Campionatului Național, turneu desfăşurat la Oradea.
Arădenii au început catastrofal, 0-23 cu Crişul Oradea. A urmat apoi o serie de trei meciuri pierdute la limită. A fost mai întâi 6-7 cu Viitorul Cluj, meci pierdut în repriza a doua, încheiată 1-0 pentru poloiştii de pe Someş. Arădenii au realizat cel mai spectaculos duel al turneului, insuficient însă pentru succes, 15-16 (9-10 la pauză) cu CSŞ Nr. 3 Bucureşti. Excelent start în meciul cu Dinamo, 3-0 după prima repriză, dar final de coşmar, 0-4 în ultima repriză, şi scor final 8-9 pentru bucureşteni.
Final de turneu în corzi pentru AMEFA, 5-18 cu CSŞ Nr. 1 Bucureşti şi 6-14 cu Triumf. AMEFA încheie primul turneu al CN al juniorilor III cu 0 puncte, înaintea turneului final de la Bucureşti.
„Cu Crişul nu avem ce comenta. Cu Clujul s-a intrat cu ideea că îi batem la fel cum am mai făcut-o. Cu Dinamo lipsă de experienţă şi oboseală. Cu CSS 3 am început prost, am revenit bine, dar am alergat apoi după egalarea care nu a mai venit. Cu CSS 1 am avut portarul eliminat, şi am improvizat, iar cu Triumf, tot fără portar, nu am avut ce să facem mai mult. Marile dezamăgiri sunt jocul cu Clujul şi că am scăpat meciul din mână cu Dinamo. Nu vrem să căutăm scuze, dar a contat şi că din 24 iulie, când s-a închis bazinul şi până la ora primului meci, în 8 august, nu am tras nici un şut la poartă. Încercăm la turneul de la Bucureşti să facem mai mult. Cu un pic de noroc, şi cu evoluţii mai clare putem prinde un loc 4”, a analizat  Attila Brosovszky.

Recomandările redacției