feiesDeocamdată, colaborarea dintre Național Sebiș și ACS Poli s-a concretizat doar prin trecerea lui Răzvan Dobricean la echipa de pe malul Crișului Alb. La echipă erau așteptați și alți fotbaliști din lotul prim- divizionarei de pe Bega, însă aceștia se lasă așteptați. „Relațiile noastre rămân bune, niciodată nu le-am condiționat de venirea mai multor fotbaliști ti­mișoreni la noi. Îl avem deja pe Dobricean, iar dacă mai sosesc și alții sunt bineveniți. Probabil, acești jucători vor fi direcționați spre Sebiș doar după ce Poli va face alte achiziții. Dar, oricum, Sebișul are pistele sale pentru completarea lotului, eu zic că în această săptămână vom mai concretiza două-trei mutări”, a explicat Gheorghe Feieș.
Președintele de onoare al Naționalului spune că – în general – este mulțumit de cele 12 achiziții făcute până acum în această vară și are și preferați. „Am căutat să aducem fotbaliști mai buni decât cei pe care i-am avut și eu zic că am cam reușit. Deocamdată, mi-au plăcut Beuran, Neacșu, Balint, Morariu și Hecico, dar și restul au timp să mă convingă de posibilitățile lor. Petcuț este și el confirmat antrenor în proporție de 99%, de acum înainte ne gândim doar cum să ajungem cât mai pregătiți la startul campionatului”, a mai spus Feieș.
În fine, primarul Sebișului are și primele păreri despre fața echipei sale. „Am asistat la ultimele amicale și eu zic că începem să arătăm bine. Mai e destul de lucrat la relațiile de joc, dar echipa insistă încă și pe acumulările fizice. Și bine face, căci mai sunt trei săptămâni până la prima etapă. Eu zic că vom face o figură frumoasă în noul campionat”, a concluzionat Gheorghe Feieș.

Recomandările redacției