tisanouaGruparea lui Petre Bulza, care-și desfășura meciurile de pe teren propriu la Sânpaul, e cea care înlocuiește Viitorul Tisa Nouă în campionatul 2013-2014 al Ligii a IV-a.
Dorel Cura, președintele Asociației Județene de Fotbal Arad, a anunțat, ieri, că mișcarea a fost aprobată de Comitetul Executiv, iar Victoria a decis să joace meciurile de pe teren propriu la Cermei.
Trupa lui Bulza va respecta programul pe care trebuia să-l urmeze Tisa Nouă. Meciul cu Gloria, din runda inaugurală, va fi reprogramat, la fel ca și cel din weekend, cu Foresta Oil Sânpetru German.
Liga a IV-a rămâne astfel cu 16 echipe, același număr regăsindu-se și în cele două serii din „Onoare”. În prima serie din al doilea eșalon fotbalistic arădean erau 17 grupări în primă fază, iar conform programului inițial, Speranța Turnu ar fi trebuit să stea în prima rundă.
Urcarea Victoriei în Liga IV a modificat țintarul, Turnu având meci cu Felnac, duminică. Cum trupa lui Ioan Jurău nu avea planurile făcute pentru acest joc, Comisia de Competiții l-a reprogramat pentru miercuri, 21 august.

Recomandările redacției