uibariuEliminarea din Cupa României i-a determinat pe cei din tabăra Șoimilor Pâncota să-și reconsidere poziția față de lotul cu care s-a pornit la drum în ideea atacării promovării.
Evoluția sub așteptări a produs patru victime: Țene, Uibariu, Dumitrescu și Ciocan nu vor juca pentru gruparea din Podgorie în viitoarea stagiune a Ligii a III-a! „A fost decizia conducerii administrative, nu au confirmat. Ne-am grăbit să-i legitimăm pentru a nu avea lot decimat în Cupă, dar ne-am înșelat cu toții”, a explicat antrenorul Dan Cuedan.
„Acum, rămâne de văzut cum ne putem reorienta pentru a fi puși la punct în campionat”, a continuat tehnicianul. Pâncotanii au luat legătura cu Sergiu Pop, care a jucat și la UTA, iar în campionatul trecut a făcut parte din lotul Luceafărului Oradea. Pe lângă el, alb-negrii așteaptă și un jucător senegalez.
Vineri, la Pâncota sosește trupa ti­mișeană Millenium Giarmata pentru un nou meci amical. În acest timp, la teren au loc lucrări de regazonare și modernizare. „Edilii din Pâncota își dau interesul pentru echipă, rămâne ca noi să jucăm și să începem bine. Îmi pare foarte rău că am ieșit din Cupă, Anul trecut eram noi în postura celor de la Hidişel în confruntările cu echipe din divizii superioare…”, a mai spus Cuedan.

Recomandările redacției