utaantPână la urmă, poziția relativ bună ocupată de „Bătrâna Doamnă” în precedenta stagiune a ligii secunde își produce efectul în acest sezon. Terminând pe 4, utiștii (și așa total nepregătiți să dispute un meci oficial peste o săptămână) scapă de turul patru al Cupei României, în care au intrat doar formațiile de la locurile 6 în jos din Liga a II-a. Arădenii au fost ajutați indirect și de înființarea și includerea celor două Craiove în anticamera primei divizii, FC U SA și și CS U SA, care au me­ciuri programate pe 27 august.
Apoi, trei dintre formațiile din Vest, respectiv FC Hidișelul de Sus („călăii” Sebișului și Pâncotei), CS Ripensia Timișoara și Sănătatea Cluj au obținut deja biletele pentru turul următor și asta pentru că ar fi trebuit să dea piept cu Luceafărul Oradea, CS Turnu Severin și FC Argeș, grupări dispărute din peisajul fotbalului românesc. Dar iată cum arată tabloul partidelor din turul patru al Cupei României Timișoreana, cu mențiunea că primele formații, cele mai slab cotate, sunt gazde:
FCM Dorohoi (BT) – ACS Rapid CFR Suceava (SV)
CS Kosarom Paşcani (IS) – SC Bacău (BC)
CS Sporting Lieşti (GL) – FCM Dunărea Galaţi (GL)
CS Viitorul Axintele (IL) – FC Farul Constanţa (CT)
SC FC Voluntari (IF) – FC Unirea 04 Slobozia (IL)
CS Juventus Bucureşti (B) – ACS Berceni (IF)
CS Baloteşti (IF) – SC FC Sportul Studenţesc SA (B)
CS Inter Clinceni (IF) – CS FC Clinceni (fostă CS Buftea)(IF)
CS Petrolistul Boldeşti (PH) – CS Mioveni (AG)
FC Păpăuţi (CV) – FC Gloria Buzău (BZ)
AFC Arieşul 1907 Turda (CJ) – CS Unirea Tărlungeni (BV)
FC Chindia Târgovişte (DB) – CS ALRO Slatina (OT)
SCM Argeş Piteşti 2012 (AG) – FC U Craiova SA (DJ)
AS Armata Aurul Brad (HD) – CS Minerul Motru 2008 (GJ)
CS Pandurii Lignitul TG. Jiu 2 (GJ) – CS U Craiova SA (DJ)
AS Avântul Bârsana (MM) – CS Olimpia 2010 Satu Mare (SM)
Confruntările încep la ora 17,30, iar în caz de egalitate se joacă prelungiri; iar dacă remizele persistă se va trece la executarea loviturilor de departajare.
Faza a V-a a Cupei României-Timişoreana, la care vor participa cele 19 echipe calificate din faza a IV-a şi celelalte 9 echipe (restul echipelor din Liga a 2-a), este programată să aibă loc marţi/miercuri, 10/11 septembrie 2013, ora 16.30.

Recomandările redacției