bozianNațional Sebiș a avut zi-maraton marți. Dimineață a trecut cu 3-0 de maghiarii de la Elek, iar seara i-au învins pe cei de la SC Bacău, promovați în liga secundă.
Marcator și contra maghiarilor, Beuran a deschis scorul în disputa cu cei din orașul lui Bacovia, apoi Miron avea să treacă pe lângă gol ratând rarisim din 5 metri. Atacantul care are goluri în tricoul UTA-ei la activ s-a revanșat după câteva minute, când a putut fi oprit doar prin fault în careul băcăuan, iar Bozian a transformat precis lovitura de pedeapsă. Cu 2-0 s-a intrat la pauză, trupa moldavă reușind în actul secund doar să reducă la 2-1.
„O primă repriză clară a noastră, am fost mai puternici din toate punctele de vedere. La pauză am făcut 7 schimbări, n-am jucat la rezultat, am dorit să văd ce putem. Rezultatul e mulțumitor, ne apropiem de ce vrem. Am arătat agresivitate bună, am reușit să ținem de minge și am și înscris de două ori. Păcat de ocaziile ratate”, a povestit Mihai Petcuț.
Naționalul a jucat în formula Soltesz (46 Merșca) – Mânecan (46 Feieș), Albert (46 Hecsko),  Morariu (46 Moise), Neacșu (46 Jude) – Coțan (70 Galea), Blănaru, Dobriceanu (Susanu), Bozian – Beuran (46 Balint) Miron (46 Mândrușcă).
Sâmbătă dimineață, Naționalul vine pe Francisc Neuman, pentru duelul cu UTA.

Recomandările redacției