nicolamuscaStenogramele din dosarul interlo­pului Sorin Udrea scot la suprafaţă modul prin care acesta a reuşit în ultimii ani să trucheze pentru pariuri mai multe meciuri din Liga a II-a. Conform interceptărilor, în aria de influenţă a timişoreanului arestat în urmă cu o lună pentru şantaj, tâlhărie şi contrabandă nu erau doar fotbalişti consacraţi, ci şi juniori.
Aceştia îi ofereau lui Udrea ponturi pentru meciurile din Liga a II-a şi îl ajutau să aranjeze partidele din al doilea eşalon.
Reporterii ProSport au pus cap la cap informaţiile din „dosarul Udrea” şi au aflat că fotbalistul căruia interlopul i-a cerut ajutorul în 2011 este bănăţeanul Mario Muscă (foto dreapta), legitimat atunci la Viitorul Constanţa. Chiar în acel an, mijlocașul defensiv a fost în probe la UTA, dar, din pricina unei accidentări, Roland Nagy a decis să nu-l mențină în lot. Contactat, mijlocaşul împrumutat acum la Voluntari spune că nu este surprins că numele său apare în stenograme pentru că a fost vecin cu Udrea la Timişoara.

Recomandările redacției