pirosRevenirea lui Pavel Piroș din concediu a însemnat acoperirea locurilor vacante din efectivul Șoimilor, care au realizat că jucători ca Țene, Dumitrescu, Dragoș, Ciocan sau Uibariu nu reprezintă soluțiile căutate.
Președintele alb-negrilor și antrenorul Dan Cuedan au purtat mai multe discuții pe temă în ultimele zile, iar rezultatele au fost dezvăluite. „Am semnat cu Sergiu Pop (atacantul care a jucat și la UTA), Răzvan Iovan (fundaș stânga de Poli Timi­șoara) și Alexandru Hosu (junior de la Liberty Salonta). Iar vineri semnăm cu un fotbalist care a jucat și în Liga I, e vorba de Issa Ba, fost la Voința Sibiu, ultima dată la Europa Alba Iulia. Vineri ajunge, săptămâna viitoare sperăm să-i rezolvăm și permisul de muncă”, a anunțat Piroș.
Spaniolul Manu Hernandez și-a rezolvat și el majoritatea actelor care fac posibilă apariția sa în fotbalul românesc și în tricoul Șoimilor, oficialii arădeni așteptând mâine sau cel târziu joi și cartea sa verde.
Pîncota debutează vineri în compania celor de la FC Maramureș Universitar Baia Mare, divizionară secundă campionatul trecut, retrogradată de FRF după ce i s-au luat două puncte ca urmare a unor restanțe neachitate atacantului Petrică Dragoș, jucător acum la Olimpia Satu Mare. „S-ar putea ca Baia Mare să vină cu juniorii, joi se află mai multe. Am vorbit cu Dan Hotico (n.r. patronul băimărenilor), el susține că ar vrea să urmeze drumul lui Adrian Mititelu, adică să ajungă la TAS”.
Cei din Dealul Florilor mai au o echipă în serie, FCM Baia Mare, susți­nută de conducerea orașului și la care au ajuns mai mulți jucători ai lui Hotică. „Vom vedea, pe noi ne interesează că lucrurile la clubul nostru s-au liniștit, merg bine. În rest, ne dorim o primă victorie, să primească echipa un impuls pentru ce urmează”, a spus același Piroș.
Pe cine se bazează
Efectivul pe care contează Dan Cuedan în stagiunea 2013-2014 e format din: Pașcalău, Irimia, Nichici – Vițu, Ad. Rusu, Lung, Lengyel, Dubeștean, Iovan, Nădăban, Mitu, Nistor, Hosu, Bulzan, Gavriș, Marinescu, Morar, Hernandez – Mihai, Burian, Bulza, Pop, Issa Ba.

Recomandările redacției