avocatimartianDin planul de acțiune al lui Dan Idita, celebrul avocat angajat de Adrian Marțian să-i pună în brațe clubul UTA, face parte și convingerea suporterilor pentru cedarea drepturilor federative clubului condus de clientul său. În acest sens, Idita l-a contactat la telefon pe Dan Proca, președintele SCU, pentru a se asigura că palmaresul, sigla și culorile vor rămâne la UTA SA, însă, deocamdată, a fost pus în așteptare.
De fapt, proaspătul șef al organizației fanilor i-a reamintit avocatului că Marțian are pe masă o notificare în care se specifică negru pe alb condițiile în care drepturile federative nu vor fi retrase pe 15 septembrie. „Pretențiile noastre sunt clare. Solicităm conducerii UTA-ei, indiferent care este aceasta, să achite restanţele salariale către jucători, antrenori şi staff, să achite sau să reeşaloneze datoriile la stat, să clarifice situaţia juridică a acţionariatului UTA-ei și, în fine, să stingă datoriile la terți. Dacă aceste puncte vor fi bifate, Suporter Club UTA se va întâlni în ședință extraordinară și va decide dacă  oferă drept de folosință – și pe mai departe – a drepturilor federative clubului condus de clientul domnului Idita”, ne-a mărturisit Proca.
Marțian este pe cale să rezolve două puncte, respectiv datoriile la stat și situația juridică a acționariatului, dar celelalte două cerințe sunt în aer la ora actuală.

Recomandările redacției