suporteriPare să fii venit, în sfârşit, ziua clarificărilor la UTA. Avocaţiila UTA. Avocaţii lui Adrian Marþian şi Giovanni Catanzariti lucrează la actele prin care primul va deveni acþionar majoritar al Bătrânei Doamne. Totul se petrece după ce Finanţele au acceptat garanţia pentru reeşalonarea datoriilor, astfel că Marţian se pregăteşte să preia Campioana Provinciei. „Astrăzi (n.a. ieri) sau mâine (n.a. miercuri) ar trebui să se semneze și actele, avocaţii sunt în discuţii, apoi ne vedem la club. În proporţie de 101%, sunt patronul UTA-ei. Trebuie să ne mişcăm repede şi să îi dăm drumul, pornim la război”, este anunţul triumfător al „Împăratului”.
Întrebat dacă nu îl deranjează opoziţia suporterilor sau faptul că pe stadion joacă o altă echipă, Marţian crede că lucrurile se vor rezolva.
„Fanii vor înţelege şi ei proiectul meu, că vreau doar binele acestui club. Nu am pretenţia să fie alături de mine, ei trebuie şi mă aştept să susţină echipa. Cu toţii vrem ca UTA să meargă bine. Cu autorităţile totul este ok, relaţiile sunt bune. Nu mă deranjează că pe stadion joacă o altă echipă, cu cât mai multe competiţii, cu atât mai bine ”, mai spune Marţian.
Întrebat când se vor plăti primii bani la echipă sau măcar o parte a restanţelor, omul de afaceri clujean a spus că „timpul le rezolvă pe toate, o să fie bine. Echipa îşi reia pregătirile, va avea un nou antrenor, pe care îl vom anunţa cât de curând. Avem şi câţiva jucători noi, trei columbieni, ceva argentinieni, vine şi un portar de la Ajaccio. Lotul va fi definitivat săptămâna viitoare”
Fără a fi prea concret dar la fel de optimist, Marţian îşi vede visul îndeplinit, acela de a avea puteri depline în Calea Aurel Vlaicu. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare, pentru că UTA este presată de timp, iar problemele de la club nu vor dispărea sunt departe de a fi rezolvate.

Recomandările redacției